Slapen, lig er niet wakker van Mieke

De Mooi Bernheze krant


Vandaag 6-11-2019 staat er een mooi stukje over mij in de mooi Bernheze krant.

Slapen, lig er niet wakker van!

Mieke van den Akker geeft slaaptherapie in Nistelrode

Je leest en ziet het overal: 25 % van de Nederlanders heeft slaapproblemen. De gevolgen zijn enorm. Slecht slapen verhoogt de kans op hart- en vaatziekten, diabetes, overgewicht, depressie en verkeersongevallen. En afgezien daarvan is het slecht voor je concentratie en je humeur. Ook onder jongeren komt het steeds meer voor. Een zorgelijke situatie.

Slaapproblemen, ik weet er alles van. Hele nachten lag ik wakker. Ik heb van alles geprobeerd, zelfs slaappillen. Maar dat is gelukkig verleden tijd, ik slaap weer heel goed, zonder middeltjes.

Omdat ik weet hoe ellendig je je voelt als je niet slaapt en hoe belangrijk goed slapen is, heb ik besloten opleidingen over slapen te gaan volgen en een praktijk te starten. Want wat is er nu mooier dan dat wat ik geleerd heb uitdragen en anderen helpen om ook weer fit en uitgerust op te staan. Want dat gun ik echt iedereen!

Afgelopen zomer heb ik mijn praktijk geopend aan de Lindestraat 15 in Nistelrode. Ik ontvang daar mensen die overdag actief willen zijn, maar die door slaapproblemen te moe zijn om lekker te leven.

Ik leer je daar op een praktische wijze hoe je de slaap weer kunt verwelkomen. De gebruikte therapie wordt wereldwijd ingezet en heeft bewezen effectief te zijn.

Samen gaan we er voor zorgen dat je weer ontspannen in bed kunt liggen, zodat je weer uitgerust opstaat en zin hebt in de dag. Naar bed gaan wordt weer iets om naar uit te kijken in plaats van iets om tegenop te zien.

Ik heb inmiddels een E-book geschreven met praktische slaaptips. Dat is gratis te downloaden op www.miekevandenakker.nl/gratis-slaaptips. Je kunt je ook aanmelden voor een gratis gesprek via www.miekevandenakker.nl/gratis-gesprek-slaaptraining

media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.