Get out of your mind and into your life Steven Hayes

Je bent het zat, wakker liggen. Weten dat je de volgende dag moe zult zijn en niet zult functioneren zoals je het wil. Steeds weer die strijd, steeds weer de vraag ‘zal het vanavond wel lukken?’

Als je in bed ligt, voel je je boos, dat je partner meteen als hij zijn kussen raakt inslaapt en jij daar maar naar het plafond ligt te staren. Waarom lukt het jou niet. Wat kun je doen? Toch maar pillen, hoewel je dat eigenlijk niet wil? Iets eten dan of warme melk? Misschien maar even uit bed? Je bent moe, je wil helemaal niet uit bed, je wil gewoon slapen. Je hebt alle houdingen al geprobeerd, maar het lukt gewoon niet. Je hebt het gevoel dat de hele wereld ligt te slapen, behalve jij. Dat voelt zo eenzaam. En intussen begin je je zorgen te maken over morgen. Is het dan wel verantwoord om in de auto te stappen? Zul je dat gesprek wel goed kunnen voeren? De ochtend zal misschien nog wel lukken, maar de middag… Pfff is morgen weer zo’n weggegooide dag!

 

En voor je het weet lig je ook nog te denken aan alles wat je nog moet doen. En aan alles wat niet gaat zoals jij het zou willen. Mensen die iets onaardigs hebben gezegd. Problemen die er zouden kunnen komen. Dingen die je achteraf misschien beter anders had kunnen doen….

Je hebt alles al geprobeerd, laat naar bed, vroeg naar bed, geen koffie in de avond, geen beeldschermen. Je hebt speciale thee of rustgevende tabletjes gekocht. Misschien gebruik je zelfs al slaappillen hoewel je dat liever niet wil. Het maakt je wanhopig.

Maar…..

  • Hoe zou het voor je zijn als je weer gewoon uitgerust op kunt staan, zonder middeltjes, zodat je weer lekker actief kunt zijn en niet hoeft na te denken of je daar wel energie voor hebt?
  • Als je weet wat je wel en niet moet doen wanneer je wakker ligt.
  • Als je in staat bent om al die gedachten en zorgen los te laten zodat de slaap weer welkom is.
  • Stel je eens voor dat je niet langer helemaal alleen met je probleem hoeft te worstelen, zoekend naar oplossingen, maar gewoon lekker de rust vindt. Hoe zou het voelen als het weer fijn is om naar bed te gaan?

Het kan!

In een training van 8 sessies kun je het leren.

Na deze training

  • ben jij in staat om weer ontspannen in bed te liggen.
  • Weet je van jezelf wat jou wakker houdt en wat je daaraan kunt doen.
  • Heb je geen zorgen meer over ‘hoe zal het vanavond gaan.
  • Zul je weer uitgerust opstaan en zin hebben in de dag.
  • Zul je zelfs het idee hebben dat je overdag meer tijd hebt omdat je ’s nachts beter rust.
  • Kun je weer gewoon léven.
tekening slapend gezicht

Een sessie duurt ongeveer een uur, soms misschien wat langer.
Een traject bestaat uit acht sessies en kost € 525,-.

Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Op mijn diensten zijn de algemene voorwaarden en het privacy reglement van toepassing.

Een eerste oriënterend gesprek van een half uur is gratis. Dus waarom nog langer wakker liggen?

Wilt u een afspraak maken?

Ik ben aangesloten bij:

keurmerk logo ACBS
keurmerk logo ACBS