Slapen, lig er niet wakker van Mieke

Voor wie kies jij?


Wat kies jij?

Mijn partij heeft het volgende verkiezingsprogramma samengesteld;

  • gezond leven
  • voldoende slaap
  • ontspanning
  • een luisterend oor als het nodig is
  • een veilige plek om te wonen
  • vrienden om leuke dingen mee te doen
  • een fijne baan
  • zelfontplooïng

En weet je wie er op 1 staat op de lijst?

Ik

Dat lijkt egoïstisch en als ik altijd mezelf voorop zet, dan is het dat ook. Maar net als in de politiek, kun je er wel naar streven om in de richting van het programma te leven. Streven naar dat wat belangrijk voor je is, zonder daarbij de mensen die belangrijk voor je zijn uit het oog te verliezen.

En natuurlijk zit het soms tegen en lukken die dingen niet, dat weet ik. Daar zoek ik dan een oplossing voor of een manier om er mee om te gaan. Sommige dingen kan ik namelijk niet oplossen. Als bijvoorbeeld een dierbare overlijdt, kan ik dat niet veranderen, ik kan wel leren er op een goede manier mee om te gaan. Zo is het ook met wakker liggen en slecht slapen. Dat is er soms ineens. Dat kun je niet zomaar veranderen, maar je kunt het wel leren. Je kunt leren om er op een goede manier naar te streven om dat punt in jouw verkiezingsprogramma te bereiken.

Hoe ziet jouw verkiezingsprogramma eruit?

Wie staat er bovenaan jouw lijst?

Wat kies jij?

 

 

blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.